Zatamnjivanje stakala

Zatamnjivanje stakala je najbolji način za postizanje UV zaštite u vozilu. Termoizolacione folije za stakla takođe prigušuju jaku sunčevu svetlost, smanjuju toplinu u autu i filtriraju sunčevo zračenje, baš zbog toga unutrašnjost automobila postaje svežija i komfornija.

Zatamnjivanjem stakala automobila folijom ima i sigurnosnu funkciju, jer prilikom lomljenja sprečava rasipanje komada stakla i eventualne moguće povrede. Zatamnjena stakla su popularna zbog vizuelnog izgleda i efekta koji automobil čini modernijim i elegantnijim.

Zaštita od sunca

Sunčevi zraci mogu prouzrokovati da unutrašnja površina automobila postane nepodnošljivo vruća. Postavljanje folije za prozore visokih performansi može smanjiti temperaturu unutrašnje površine vašeg automobila stvarajući udobniju vožnju, smanjujući opterećenje sistema za klimatizaciju i uštedu gasa.

Ultraljubičasta (UV) zaštita

Ultraljubičasti (UV) zraci mogu dovesti do oštećenja unutrašnjosti vozila – i ljudske kože. Prozorska folija formira zaštitni ekran koji blokira čak 99,9% UV zraka, što će zadržati unutrašnjost vašeg automobila da izgleda novije, na duži period, i štiti vas i vaše putnike od izlaganja UV zračenju.

Personalizujte svoju vožnju

Da li želite da se vaš automobil izdvoji iz gomile? Bez obzira da li želite da vaša vožnja izgleda sofisticirano ili da vam glava postane vruća, naše folije za prozore mogu pomoći da se to ostvari. U stvari, kada imate folije profesionalno instalirane na vašem automobilu, ne samo da ćete dobiti izgled koji želite, već ćete dobiti i dugotrajnu foliju za prozore visokih performansi. Sa našim jedinstvenim izborom filmova dostupnih u mnogo različitih boja i nijansi, možete odabrati izgled vašeg automobila koji zaista odgovara vašem stilu.

Zatamnjivanje stakala automobila u Srbiji

Sva zadnja stakla automobila nemaju ograničenja kada je u pitanju procenat zatamnjenosti stakla. Stakla od vozača i suvozača mogu biti zatamnjena po zakonu republike Srbije do 30%. Prednja šoferšajbna se ne sme zatamnjivati.

Zatamnjivanje stakala vozača i suvozača je fabrički tonirano i najsvetlija folija koja ima UV i toplotnu zaštitu isto kao i tamnije folije, a uklapaju se u zakon od 30% zatamnjivanja.

Zatamnjivanje stakala poslovnih i stambenih prostorija

Zatamnjivanjem stakala poslovnih i stambenih prostorija učiniće da vaša prostorija bude zaštićena od sunčevih zraka i UV zračenja. Tokom letnjih vrućina može da snizi temperaturu prostorije do 15ºC, a zimi zadržava toplotu unutar prostorije, jer ne dozvoljava toploti da izađe.

Tokom letnjih i zimskih dana prostorija će biti znatno prijatnija za boravak, a uštedeće na potrošnji električne energije. Takođe je dobro postaviti foliju na izlogu poslovnog objekta gde su proizvodi izloženi direktnoj sunčevoj svetlosti i time ćete je spasiti od izbeljivanja. Nameštaj i parket koji su izloženi sunčevim zracima takođe probadaju pa je zbog toga jako pogodna za stambene prostore kao bi ste zaštitili vaše stvari.

Folija za zatamnjivanje stakala štiti od ne poželjnih pogleda, jer ima efekat ogledala pa ćete uz pomoć nje zaštiti i vašu privatnost.

Ostale usluge

Stopsol folija

Stopsol folija za stakla su najbolje rešenje za UV i toplotnu zaštitu. Folije tokom leta odbijaju sunčeve...
+

Antivandal folija

Jedan od najboljih načina da zaštitite vaš posed jesu antivandal folije ili takozvane pancir folije.
+

Zašto izabrati nas

KVALITET
PROFESIONALNOST
GARANCIJA

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
  • +381 60 022 08 80
  • office@ioanniswraps.com
  • Hercegovačka 31, Zemun