Stopsol folija

Iaonnis wraps

stopsol folija

Uvod

Stopsol folije su postale jako popularno rešenje za zaštitu od sunca u mnogim domovima i poslovnim prostorijama. Njihova jedinstvena sposobnost da smanje prenos toplote i svetlosti ih čini vrlo korisnim za povećanje energetske efikasnosti, privatnosti i uštede.

Šta su stopsol folije?

Stopsol folije su specijalne vrste prozorskih folija koje se koriste za kontrolu sunčeve svetlosti i toplote. Njihovim korišćenjem održavate stabilne temperature u vašem prostoru i ostvarujete finansijku uštedu. 

Kako deluju stopsol folije?

  1. Odbijanje sunčeve svetlosti: Stopsol folije rade tako što odbijaju sunčevu svetlost, smanjujući količinu svetlosti koja ulazi u prostor. To pomaže u smanjenju odsjaja i zagrevanja prostora.

  2. Smanjenje prenosa toplote: Osim što odbijaju sunčevu svetlost, stopsol folije takođe smanjuju prenos toplote kroz prozore. To pomaže u održavanju hladnijeg prostora tokom leta i toplijeg tokom zime.

Prednosti upotrebe stopsol folija

  1. Energetska efikasnost: Korišćenjem stopsol folija smanjujete korišćenje klima uređaja i potrebu za grejanjem, što dovodi do uštede novca.

  2. Povećana privatnost: Stopsol folije pospešuju privatnost tako što smanjuju vidljivost vašeg prostora posmatranjem sa spoljašne strane.

  3. Zaštita od UV zračenja: Ove folije takođe pružaju zaštitu od UV zračenja, što pomaže u sprečavanju oštećenja enterijera.

Kako postaviti stopsol folije?

Postavljanje stopsol folija je prilično jednostavno i može se obaviti uz pomoć alata poput noža i četke. Pre postavljanja, prozore treba temeljno očistiti kako bi se osigurala dobra vezivnost.

Održavanje stopsol folija

Održavanje stopsol folija je vrlo jednostavno, čisti se vodom i blagim deterdžentom a zatim se briše mekom krpom.

 

Stopsol folije su efikasno rešenje za kontrolu sunčeve svetlosti i toplote u različitim prostorima. Pružaju energetsku efikasnost, povećavaju privatnost i štite od UV zračenja.

Imate pitanja ? pošaljite na poruku

Ostale usluge

Folije za stakla

Unapredite izgled, namenu i funkciju vaših staklenih površina uz naše visoko kvalitetne folije za stakla.
+

Brendiranje automobila

Stvorite prepoznatljiv vizuelni identitet za vašu firmu grafičkim brendiranjem vašeg vozila uz našu stručnu podršku.
+

Zašto izabrati nas

Kvalitet
Profesionalnost
Garancija

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
Blank Form (#3)
0