Stopsol folija

Stopsol folija za stakla su najbolje rešenje za UV i toplotnu zaštitu. Folije tokom leta odbijaju sunčeve zrake i time doprinose da u prostoriji bude prijatnije, dok zimi zadržavaju toplotu koja bi inače odlazila kroz staklo od prozora. Na ovaj način direktno utiče na smanjivanje troškova hlađenja i grejanja.

Stopsol folija odbija sunčeve zrake tokom letnjih dana i može sniziti temperaturu i do 15ºC, čime će prostorija biti prijatnija za boravak ili rad. Pritom folija redukuje sunčevu svetlost, čime olakšava rad za računarom ili gledanje televizije.

Stopsol folije takođe blokiraju 99% štetnih UV zraka i baš zbog toga su najbolje rešenje za zaštitu kože, ali i takođe za zaštitu nameštaja ili prodajne robe u magacinu od propadanja i bleđenja zbog sunčevih zraka.

Stopsol folije – Efekat ogledala

Folije predstavljaju najbolje rešenje kada je u pitanju zaštita od sunčevih zraka i najbolja je zaštita od toplote, a pored toga postižete privatnost sa efektom ogledala.

Stopsol folije su najbolje rešenje za poslovne prostore, prizemne objekte, ali takođe i za sve ostale stambene objekte na kojima je potrebna zaštita od sunčevih zraka i privatnosti.

Stopsol folije su dostupne u 3 nijanse (3 stepena refleksije sunčevih zraka – blaga, umerena i jaka), koje utiču na stepen toplotne zaštite.

Stopsol folije – Providne folije

Folije mogu biti providne i na taj način se maksimalno zaštiti od sunčevih zraka na potpuno ne vidljiv način. Idealne su za poslovne zgrade, ali i za stambene, jer folije imaju UV zaštitu.

Folije su izuzetno tanke, a pritom su istovremeno delotvorne kao i tamne folije po pitanju UV zaštite. Providne folije odbijaju čak 99% UV zraka.

Roba u izlogu je najčešće podložna menjanju originalne boje ukoliko je direktno izložena sunčevim zracima. Nameštaj u stanju, parket ili poslovni prostor propada pri izloženosti sunčevih zraka, zato us foliju možete zaštiti svoj nameštaj ili robu od potpunog izbleđivanja.

Ostale usluge

Zatamnjivanje stakala

Zatamnjivanje stakala je najbolji način za postizanje UV zaštite u vozilu. Termoizolacione folije za stakla...
+

Antivandal folija

Jedan od najboljih načina da zaštitite vaš posed jesu antivandal folije ili takozvane pancir folije.
+

Zašto izabrati nas

KVALITET
PROFESIONALNOST
GARANCIJA

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
  • +381 60 022 08 80
  • office@ioanniswraps.com
  • Hercegovačka 31, Zemun