Digitalna štampa

Jedan od najmlađih tehnika štampanja je digitalna štampa. Osnovni cilj digitalne štampe je da pojednostavi štampanje u najvećoj mogućoj meri. Materijal za štampanje se nalazi na računaru ili drugom uređaju kao što je USB, laptop ili slično, pa se sa uređaja prenosi na mašinu za štampanje.

Digitalna štampa se najviše preporučuje kad je potrebno odštampati manji ili srednji tiraž, za kratko vreme. Takođe, digitalna štampa se preporučuje za izradu vizit karti, flajera, ID kartica, ali za različite vrste brošura, kataloga, pozivnica itd. Digitalna štampa je čak i pogodna za štampanje malih tiraža knjiga, ali takođe za različite vrste plakata, nalepnica, kalendara itd. Digitalna štampanje stekla veliku popularnost zbog različitih materijala na kojma se može raditi štampati.

Digitalna štampa ima mnogo više prednosti u odnosu na druge vrste štampanja. Prednosti digitalne štampe podrazumevaju kvalitetnu štampu i bržu izradu materijala za štampanje (naravno sama brzina zavisi od količine tiraža koji želite), a takođe su i povoljniji nego druge vrste štampanja.

Posebna prednost koju ima ova vrsta štampe jeste mogućnost personalizacije, mogućnost štampanja u slučaju kada je potrebno menjati i prilagođavati podatke nakon određenog broja primeraka.

Poseban način ovog štampanja je digitalna štampa velikog formata. Štampa velikog formata nudi vam veliki izbor materijala i visokog kvaliteta štampanja. Najčešće gde se primenjuje digitalna štampa velikog formata su sajamski štandovi, uređenje izloga, bilbordi i drugih mesta koji planiraju da privuku poglede svojih kupaca. Takođe se posebno preporučuje za vizuelnu komunikaciju sa klijentima (unutrašnje i spoljašnje obeležavanje poslovnih prostorija, ali i za brendiranje kancelarija i promotivnog materijala).

Kompletna ponuda koju nudimo digitalnom štampom je štampanje malih formata, digitalnu štampu velikih formata, štampu na PVC foliji, ceradi, meshu, piši-briši foliji, štampanju postera i plakata, montažu štampe i još mogo toga.

Digitalna štampa iz tabaka je veoma pogodna za štampanje srednjih i malih tiraža, koje je moguće štampati na svim vrstama papira. Prednosti ovog štampanja je specijalna mogućnost dorade kao što su numeracije ili personalizacije ID kartica, perforacije, savijanja, ali takođe i druge usluge obrade.

Ostale usluge

Brendiranje lokala

Brendiranje lokala je jedan do neizostavnih tipova oglašavanja koji doprinosi povećanju prometa svakog poslovnog objekta.
+

Brendiranje enterijera

Brendiranje enterijera je aspekt koji se najviše zanemaruje u formiranju jasnog i doslednog brenda kompanije.
+

Zašto izabrati nas

KVALITET
PROFESIONALNOST
GARANCIJA

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
  • +381 60 022 08 80
  • office@ioanniswraps.com
  • Hercegovačka 31, Zemun