Brendiranje enterijera

Brendiranje enterijera je aspekt koji se najviše zanemaruje u formiranju jasnog i doslednog brenda kompanije. To je prilika da svoj fizički prostor tretirate kao paletu i primenite ista pravila kao i za sve druge aspekte marketinga. Reč je o više od samog logotipa ili znaka, svi elementi moraju da rade zajedno da bi formirali na brendu, privlačno iskustvo. Pažljivim razmatranjem načina na koji bi se vaš brend mogao preneti kroz izgled, završne materijale, boju i osvetljenje u vašem enterijeru, možete postići tu poslednju kariku u lancu identiteta.

Razvijamo rešenja koja imaju pozitivan uticaj na timove, poslovanje i brendove naših klijenata. Koristi od brendiranje enterijera su veće zadovoljstvo i zadržavanje zaposlenih, povećanu produktivnost i bolje razumevanje misije, vizije i vrednosti kompanije.

Brendiranje se ne završava kada je logotip finalizovan ili kada veb lokacija postane aktivna. Nedavno je sve više vlasnika preduzeća počelo da podiže svoj brend, stvarajući vezu između identiteta brenda i svog fizičkog prostora. Bilo da preduzeće posluje sa jedne lokacije ili više lokacija širom zemlje, kada je u pitanju doslednost, brendiranja enterijera je ključna.

Pristup brendiranju enterijera

Naši timovi su specijalizovani za brendiranje radnog mesta i sarađivali su sa kompanijama različitih sektora kao što su visoka tehnologija, ugostiteljstvo i maloprodaja kako bi pružili prostore koji inspirišu ljude i poboljšavaju iskustvo njihovog brenda. Po čemu se razlikujemo od drugih agencija za brendiranje i dizajn.

Svako naše brendiranje enterijera se sprovodi u kompaniji sa timom dizajnera, menadžera projekata i montera, što omogućava da proces teče glatko. Osiguravamo da postoji potpuna kontrola nad svakim aspektom procesa brendiranja, sve od početnog, do finalne instalacije.

Brendiranje enterijera - Iskustvo

Kad pristupamo projektu brendiranja radnog mesta, svaki korak procesa obrađujemo interno: od dizajniranja i samog koncepata do konačne instalacije i pregleda klijenta. Naš uspeh dolazi od tima koji uključuje stručnjake za strategiju brenda, grafički dizajn, kancelarijski dizajn i menadžere projekata, kao i iskusne stručnjake za proizvodnju i instalaciju.

Verujemo da svaka kompanija ima jedinstven „DNK“ i čvrsto verujemo da prostor ima sposobnost da pojača emocije i inspiriše pozitivnost kod ljudi koji ih posećuju ili žive ili rade u njima: od povećanja produktivnosti i zadovoljstva poslom do privlačenja najboljih talenata. Iz tog razloga, u savremenim organizacijama, brendiranje radnog mesta postalo je strateško oruđe. Otključavanje ovog potencijala u prostoru je naš glavni cilj u našim projektima brendiranja.

Ostale usluge

Brendiranje lokala

Brendiranje lokala je jedan do neizostavnih tipova oglašavanja koji doprinosi povećanju prometa svakog poslovnog objekta.
+

Digitalna štampa

Osnovni cilj digitalne štampe je da pojednostavi štampanje u najvećoj mogućoj meri.
+

Zašto izabrati nas

KVALITET
PROFESIONALNOST
GARANCIJA

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
  • +381 60 022 08 80
  • office@ioanniswraps.com
  • Hercegovačka 31, Zemun