Brendiranje lokala

Brendiranje lokala je jedan do neizostavnih tipova oglašavanja koji doprinosi povećanju prometa svakog poslovnog objekta. Brendiranje lokala se koristi kako bi se skrenula pažnja prolaznika, kojim se informišu o ponudi proizvoda ili usluga, radnom vremenu, kontakt podacima, sezonskim sniženjima itd. Kvalitetno urađeno brendiranje čini vaš lokal, lakšim za lociranje i daje samopouzdanje vašim klijentima odnosno kupcima i ističe vas od ostalih. Sve to sa ciljem uspešnog poslovanja i unapređenju vašeg biznisa.

Štampa reklama za lokale se rade na digitalnim štampačima koji koriste postojane boje uz jasnoću štampe i veliku preciznost. Nakon štampe foliji radi se isecanje oblika po samom zahtevu klijenta nako čega je reklama spremna za lepljenje, odnosno spreman je za montiranje na vaš lokal. Folije za lokale  se mogu vrlo lako skinuti ili zameniti novim.

Ioannis Wrap za brendiranje lokala koristi različite vrste samolepljivih PVC folija:

1. Samolepljive folije za staklo

Samolepljive folije za staklo izrađuju se u dva tima sa sjajnom ili mat površinom koje se mogu koristiti za digitalnu štampu i isecanje slova u obliku karaktera.

2. Peskirne folije

Peskirane folije (Sa spoljne strane ne može da se vidi unutrašnjost lokala) se najčešće upotrebljavaju kao zaštita od pogleda i za očuvanje privatnosti. Istovremeno u unutrašnjosti prostorije propušta određeni procenat dnevnog svetla i sprečava znatižaljne poglede.

3. Dekorativne peskirne folije

Peskirane folije daju sofisticiran izgled brušenog i peskiranog stakla koji se dodatno može ulepšati sečenjem dekoratvinog crteža, geometrijskih oblika ili natpisa. Folija se može štampati i kombinovati sa samolepljivim folijama u različitim bojama ili se na nju mogu lepiti različite štampane nalepnice.

4. One way vision folije

One way vision folija je rupičasta samolepljiva PVC folija koja omogućava vidljivost unutrašnjeg prostora sa strane na kojoj se nalazi štampa dok se kroz folu sa druge strane jasno vidi spoljašnost.

5. Statičke folije

Statičke folije za razliku od samolepljive folije za stalno na sebi nema lepak već se drži za izlog statičkim elektricitetom. Takođe kao i ostale folije i statička folija može da se seče u željenim oblicima. Najčešće se primenjuje kod izrada akcijskih cena. Može se koristiti i na drugih glatim površinam poput frižidera.

6. Stopsol folije – sunstop folije.

Stopsol folije sprečavaju prolazak određenog spektra sunčevih zraka, koji pomaže pri očuvanju vaših proizvoda. Takođe prostor ostaje prijatno klimatizovan, a troškovi za rashlađivanje se smanjuju.

7. Stikeri za staklo

Stikeri za staklo se najčešće primenjuju za ukrašavanje prozora i izloga, ali se takođe mogu koristiti i u komercijalne svrhe za isticanje proizvoda i akcijskih cena.

Brendiranje lokala

Priprema grafičkog dizajna lokala može biti vaša, ali možete izabrati i da grafičku pripremu folija za brendiranje lokala i drugih staklenih površina uradi naš stručni grafički tim radnika. Bez obzira na izbor oko pripreme grafičkog dizajna za štampu, za brendiranje lokala, sigurno ćete biti zadovljni urađenim poslom.

Potpuno ili parcijlano brendiranje lokala

Brendiranje lokala se može po pokrivenosti površine stakala folijom za brendiranje podeliti na dve vrste:

Potpuno brendiranje – U ovom slučaju se cela staklena površina pokriva folijom

Parcijalno brendiranje – U ovom slučaju se samo deo staklene površine pokriva odštampanom grafikom za bredniranje izloga lokala

Parcilano brendiranje lokala podrazumeva izradu nalepnica, slova ili nekih drugih grafičkih simbola manjih ili većih dimenzija koji se nakon štampanja postavljaju na deo staklene površine izloga po vašoj želji.

Ostale usluge

Brendiranje enterijera

Brendiranje enterijera je aspekt koji se najviše zanemaruje u formiranju jasnog i doslednog brenda kompanije.
+

Digitalna štampa

Osnovni cilj digitalne štampe je da pojednostavi štampanje u najvećoj mogućoj meri.
+

Zašto izabrati nas

KVALITET
PROFESIONALNOST
GARANCIJA

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
  • +381 60 022 08 80
  • office@ioanniswraps.com
  • Hercegovačka 31, Zemun