Folije za stakla

| Zatamnjena stakla

Ugradnja Folija Za Stakla - Sve Što Treba Da Znate

Šta je ugradnja folija za stakla?

Ugradnja folija za stakla je postupak postavljanja specijalnih slojeva materijala na staklene površine.Ugradnja folija se vrši iz različitih razloga – privatnost , estetetika ili zaštita od sunčeve svetlosti.

Prednosti ugradnje folija za stakla

Ugradnjom folija postižemo brojne prednosti. Ne samo da nam pomaže u očuvanju privatnosti i smanjenju sunčeve svetlosti, već nam štede energiju tako što održavaju temperaturu prostora. Naravno treba napomenuti da folije štite staklene površine od grebanja i oštećenja.

Kako se vrši ugradnja folija za stakla?

Ugradnja folija za stakla je postupak koji zahteva preciznost i stručnost.Najpre imamo pripremu a zatim i sam proces ugradnje.

Priprema za ugradnju

Pre nego što započnemo proces postavljanje folije, staklene površina mora biti čista i suva bez ikakvih oštećenja na staklu.Ukoliko vidimo da postoje tragovi oštećenja na površini preko koje stavljamo foliju jako je važno da ih prvo otklonimo pa zatim započnemo proces ugradnje.

Proces ugradnje

Nakon što je staklo pripremljeno, folija se pažljivo nanosi na staklenu površinu. Ovo je veoma važan korak, jer ako se folija ne postavi pravilno, mogu se pojaviti mehurići vazduha ili nabori.To je ono što u svakom slučaju želimo da izbegnemo pa samim tim moramo biti obazrivi kako bi ceo proces ugradnje prošao bez dodatnih poteškoća.

UVEK SMO NA RASPOLAGANJU PODRŠKA I SAVETI

U kojim situacijama je korisno postavljanje folija za stakla?

Folije za stakla su korisne u različitim situacijama a mi ćemo na ovoj stranici opisati važnost ugradnje za kućne i poslovne prilike.

Privatni prostori

U privatnim prostorima, folije mogu pružiti dodatnu privatnost u vašem domu i smanjiti uticaj sunčeve svetlosti. Takođe mogu poboljšati estetski izgled vašeg doma i osvežiti lepotu enterijera.

Poslovni prostori

Ušteda novca za visoke račune može biti glavni razlog korišćenja folija u vašem poslovnom prostoru iz razloga jer folije sprečavaju gubljenje toplote pa samim tim imate i manje potrebe za stalnim grejanjem.

Cena i isplativost ugradnje folija za stakla

Cena ugradnje folija za stakla zavisi od mnogo faktora uključujući vrstu folije, veličinu staklene površine ali i složenosti procesa same ugradnje.

Faktori koji utiču na cenu

Vrsta folije, kvalitet materijala i površina koja treba da bude prekrivena su glavni faktori koji utiču na cenu.

Da li se isplati ulaganje u folije za stakla?

Ulaganje u foliju za stakla se može isplatiti kroz smanjene troškove za energiju, zaštitu od oštećenja ali i zbog očuvanja vaše privatnosti u prostorijama.

Zaključak

Ugradnja folija za stakla je korisna investicija koja može doneti brojne prednosti. Bez obzira da li želite privatnost, smanjenje mesečnih režija za grejanje ili zaštitu od oštećenja, folije za stakla su idealno rešenje.

Imate pitanja ? pošaljite na poruku

Ostale usluge

Peskirna folija

Unesite eleganciju i sofisticiranost u svoj prostor koristeći peskiranu foliju za vrhunsku dozu vaše privatnosti.
+

Antivandal folija

Osigurajte svoju imovinu od neželjenih oštećenja uz naše izdržljive i otporne antivandal folije za visok nivo zaštite.
+

Zašto izabrati nas

KVALITET
PROFESIONALNOST
GARANCIJA

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
Blank Form (#3)
0