Brendiranje automobila

Brendiranje automobila je odličan isplativ način da se svakodnevno stvori ogroman uticaj na hiljade potencijalnih kupaca. Iz tog razloga, kada dizajniramo grafiku za vozila, ne želimo samo da poboljšamo izgled automobila, kombija ili kamiona, već nastojimo da to vozilo iskoristimo kao medijski kanal koji može poslati jasnu poruku određenoj ciljnoj grupi.

Brendiranje se ne završava kada je logotip finalizovan ili kada veb lokacija postane aktivna. Nedavno je sve više vlasnika preduzeća počelo da podiže svoj brend, stvarajući vezu između identiteta brenda i svog fizičkog prostora. Bilo da preduzeće posluje sa jedne lokacije ili više lokacija širom zemlje, kada je u pitanju doslednost, brendiranja enterijera je ključna.

Brendiranje automobila - Od dizajna do instalacije

Ono što predstavlja vaš brend je ključni element u dizajnu brendiranja i kada razgovaramo o vašim ciljevima i izgledu vašeg brenda, počinjemo da razvijamo koncepte. Naši timi za dizajn, proizvodnju i montažu rade zajedno kako bi osigurali da proces teče glatko, bez obzira da li se radi o jednom brendiranom automobilu ili voznom parku velike kompanije.

Brendiranje vozila može biti u obliku potpunog omota vozila, polu omota ili grafike vozila. Tip brendiranja koji odaberete zavisi od marketinške strategije vaše kompanije, budžeta i vrste potencijalnih kupaca koje želite da dosegnete. Možemo vam pomoći u gotovo svemu: od dizajniranja folije za kombi vozila do izrade nalepnica za automobile i znakova za vozila.

Na kraju krajeva, vaša vizija je naša strast i naša misija je da je pretvorimo u stvarnost

Brendiranje celog automobila

Brendiranje automobila folijom putpuno pokriva vaše vozilo u specijalnom lepljivom materijlu. Materijal za omotavanje je proizveden da mu omogući da se savij i obliku oko krivina i kontura vozila, a ima lepak ekstra čvrstoće koji dolazi sa 2-godišnjom garancijom.

Štampamo folije za brendiranja automobila u različitim bojama. Nakon procesa štampanja, laminira se kako bi se folija zaštitila. Vaša farba je potpuno zaštićena, a materijal se nakon toga može ukloniti bez oštećenja prvobitne boje automobila. To znači da možete lako da generišete dodatnu vrednost svom brendu tako što ćete ga prikazati na vozilima vaše kompanije bez brige da ćete oštetiti samo vozilo.

Ostale usluge

Presvlačenje automobila

Presvlačenje automobila je postao veoma popularan trend poslednjih par godina. Ne samo da vam daju mogućnost da...
+

Zatamnjivanje stakala

Zatamnjivanje stakala je najbolji način za postizanje UV zaštite u vozilu. Termoizolacione folije za stakla...
+

Zašto izabrati nas

KVALITET
PROFESIONALNOST
GARANCIJA

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
  • +381 60 022 08 80
  • office@ioanniswraps.com
  • Hercegovačka 31, Zemun