Presvlačenje automobila

Presvlačenje automobila je postao veoma popularan trend poslednjih par godina. Ne samo da vam daju mogućnost da u potpunosti promenite izgled vašeg automobila, već omotač takođe može da obezbedi dovoljnu, dugoročnu zaštitu boje i površine vašeg vozila. Ovi moderni, a ipak zaštitni slojevi mogu pomoći u sprečavanju stvaranja strugotina i mrlja koje se često javljaju pri svakodnevnoj vožnji i izloženosti elemenata auta.

Presvlačenje auta je najbolje rešenje za nov i originalan izgled automobila, takođe možete presvući samo pojedine delove automobila (hauba, branik, krov, retrovizori, enterijer).

Presvlačenje auta nudi vam savršen izgled u novoj boji bez ikakvog oštećenja prvobitne boje vozila, koja ostaje apsolutno ista i posle skidanja folije. Budite sigurni u naš deo posla, nakon što odaberete auto foliju. Naš tim će sa posebnom pažnjom i dugogodišnjem iskustvu obaviti proces presvlačenja vozila folijom.

Presvlačenje auto je najjeftiniji način kojim možete poboljšati spoljašnji i unutrašnji izgled vozila

Paleta boja je raznovrsna sa kojom možete dobiti posebne efekte, kao što su biser, kameleon, metalik, karbon, 3D itd. Takođe kod nas možete folijom zaštiti vaš auto bez menjanje postojeće boje automobila. Postavljamo providnu foliju koja savršeno čuva vaš auto plus daje bolji izgled i sjaj vašem vozilu. Sa ovakvom folijom zaštitićete vaš auto od nemarnih vozača na parkingu, od kamenčića koji udaraju u vaš auto tokom vožnje itd.

Iskustvo smo stekli kroz veliki broj presvlačenja automobila. Prilikom lepljenja folije posebno se obraća pažnja na delove koji su komplikovani za rad i sve u tom cilju da da krajnji rezultat bude savršen i da vi budete zadovoljni novim izgledom vašeg auta.

U našoj ponudi su folije poznatih proizvođača kao što su M3, Oracal, Avery i Denision. Takođe pored presvlačenja automobila za vas možemo presvući i motor, čamac ili jahtu.

Garancija na našu foliju je od 1 do 7 godina, a garancija na rad je od 1 do 2 godine u zavisnosti od samog kvaliteta folije koji odaberete.

Vaša vizija je naša strast i naša misija je da je pretvorimo u stvarnost ​

Ostale usluge

Brendiranje automobila

Brendiranje vozila je odličan isplativ način da se svakodnevno stvori ogroman uticaj na hiljade potencijalnih kupaca.
+

Zatamnjivanje stakala

Zatamnjivanje stakala je najbolji način za postizanje UV zaštite u vozilu. Termoizolacione folije za stakla...
+

Zašto izabrati nas

Kvalitet
Profesionalnost
Garancija

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
  • +381 60 022 08 80
  • office@ioanniswraps.com
  • Hercegovačka 31, Zemun