Peskirana folija

Peskirana folija ima veliku primenu u današnje vreme, jer omogućava da sunčeva svetlost ulazi u prostoriju, ali je prostorija zaštićena od ne poželjnih pogleda. Potražnja za prirodnim osvetljenjem i visokom transparentnošću dovela je do sve veće upotrebe velikih staklenih fasada. Odličan građevinski materijal „staklo“ omogućava s jedne strane pogled na živopisno i užurbano okruženje i istovremeno omogućava prirodnom svetlu da ulazi u prostorije. Ljudi se jednostavno osećaju ugodnije nego u zatvorenim betonskim zgradama gde je hladno neonsko svetlo jedini izvor svetlosti.

Ipak, postoje situacije u kojima jednostavno želite da budete sami u svom prijatnom ambijentu i da vas ne ometaju radoznali pogledi kroz prozore u privatnoj sferi ili na radnom mestu. Navlačenje zavesa, čak i pokrivanje prozora neprozirnim staklom, ostavljanje sunca napolju i uništavanje udobnosti. Postoji još jedan i mnogo bolji način da zaštitite privatnost od neželjenih pogleda. Ovo jasno uključuje jednostavnu i nesmetanu ugradnju peskirane folije od mat stakla na postojeće i nove staklene površine.

Peskirana folija je idealno rešenje u privatnim domaćinstvima u kuhinjama i kupatilima, važnim prostorijama ili u komercijalnim prostorima kao što su ulazni hodnici, kancelarije ili saloni, ordinacije, sobe za goste ili prodajne sobe. Film za privatnost sa izgledom matiranog stakla ne nudi samo individualnu privatnost, odsjaj i zaštitu od sunca, već nudi i neograničene mogućnosti dizajna za staklene površine bez minimiziranja upada dnevne svetlosti. Kroz film od mat stakla mogu se videti samo blagi obrisi. Zahvaljujući satenskom izgledu, pogled postaje lepši sa povećanjem udaljenosti. Prijateljski i topao ambijent je ipak održan. I to sa veoma elegantnim i ličnim dodirom.

Folija od matiranog stakla kao zaštita na radu ili zaštita privatnosti nije samo posebno jeftina i savršena alternativa konvencionalnim tehnikama završne obrade stakla kao što su nagrizanje ili peskirenje. Takođe ima prednosti u odnosu na konvencionalne alternative kao što su roletne, pregradni zidovi ili zavese. U isto vreme, oni nude relativno jednostavno rešenje. Pored povoljnih troškova materijala, folije za prozore postižu poene sa daleko nižim troškovima ugradnje i održavanja. Drugi sistemi zaštite privatnosti nude isti stepen zaštite privatnosti, ali sa manjom osvetljenošću, dok u isto vreme eliminišu potrebu da se gleda spolja. Filmovi za privatnost takođe imaju bolji estetski rezultat. Kao individualno stilski dizajnirana dekorativna folija, imaju mnogo privlačniji karakter od glomaznih sistema roletni ili zavesa. Kvalitetne folije sa efektom mlečnog stakla podležu strogim smernicama i nude optimalnu zaštitu po fer cenama.

Ostale usluge

Zatamnjivanje stakala

Zatamnjivanje stakala je najbolji način za postizanje UV zaštite u vozilu. Termoizolacione folije za stakla...
+

Stopsol folija

Stopsol folija za stakla su najbolje rešenje za UV i toplotnu zaštitu. Folije tokom leta odbijaju sunčeve...
+

Zašto izabrati nas

KVALITET
PROFESIONALNOST
GARANCIJA

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
  • +381 60 022 08 80
  • office@ioanniswraps.com
  • Hercegovačka 31, Zemun