Antivandal folija

antivandal folija | ioannis wraps

Uvod

Antivandal folije su specijalizovane folije koje se koriste za zaštitu staklenih površina od oštećenja i vandalizma kao što takođe pružaju efikasnu zaštitu od ogrebotina, grafita i nalepnica. 

Kako funkcionišu? 

Antivandal folije deluju kao barijera između stakla i potencijalnih oštećenja, apsorbujući udarce sprečavajući direktno oštećenje stakla.

Prednosti antivandal folija

Antivandal folije nude mnoge prednosti.Pored toga što pružaju zaštitu one čuvaju staklene površine čistim i očuvanim.  Ove folije takođe smanjuju troškove održavanja jer smanjuju potrebu za čestim čišćenjem i zamenom stakala.

UVEK SMO NA RASPOLAGANJU PODRŠKA I SAVETI

Vrste antivandal folija

Postoje različite vrste antivandal folija. Providne folije su nevidljive i ne menjaju izgled staklenih površina. Obojene folije pružaju estetski izgled i mogu se koristiti za dekoraciju. Reflektujuće folije smanjuju količinu sunčeve svetlosti koja ulazi u prostor i smanju potrebu za klimatizacijom.

Kako se postavljaju antivandal folije?

Za postavljanje antivandal folija potrebni su alati poput makaza, noževa i mokrih sunđera. Postupak uključuje čišćenje staklene površine, nanošenje lepka na foliju, postavljanje folije na staklo i pritiskanje folije kako bi se uklonili vazdušni mehurići.

Gde se koriste antivandal folije?

Antivandal folije se mogu koristiti na mnogim mestima. Komercijalni objekti, poput prodavnica i restorana koriste ove folije za zaštitu izloga. U Javnom prevozu autobusi i tramvaji ovim folijama štite prozore. Stambene zgrade takođe mogu koristiti antivandal folije za zaštitu staklenih površina i ulaznih vrata.

Kako održavati antivandal folije?

Antivandal folije su lako održavaju. Čišćenje folija se vrši pomoću blagih deterdženata i meke krpe. Ako je folija oštećena, može se lako zameniti novom.

 

Antivandal folije su izuzetno efikasan način za zaštitu staklenih površina od oštećenja i vandalizma. One se lako postavljaju, održavaju i nude mnoge prednosti u odnosu na druge metode zaštite.

Imate pitanja ? pošaljite na poruku

Ostale usluge

Folije za stakla

Unapredite izgled, namenu i funkciju vaših staklenih površina uz naše visoko kvalitetne folije za stakla.
+

Brendiranje automobila

Stvorite prepoznatljiv vizuelni identitet za vašu firmu grafičkim brendiranjem vašeg vozila uz našu stručnu podršku.
+

Zašto izabrati nas

Kvalitet
Profesionalnost
Garancija

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
Blank Form (#3)
0