Antivandal folija

Kako da obezbedite vaš dom ili poslovnih prostor? Imamo rešenje za vas kako da to odradite brzo i jeftino. Jedan od najboljih načina da zaštitite vaš posed jeste antivandal folija ili takozvana pancir folija.

Ne zaštićena stakla svakog objekta su najbolji način za krađu i baš zbog toga su antivandal folije najbolje rešenje. U praksi je dokazano da antivandal folija usporava i otežava provalniku da uđe u objekat razbijanjem stakla od izloga. Uz kombinaciju sa alarmom atnivandal folija doprinosi bezbednosti objekta.

Folije su providne boje i ne može se uočiti da je postavljena na staklu, ali takođe postoje I reflektujuće sigurnosne folije koje štite i od sunčevih zraka, UV zraka i imaju efekat ogledala. Time ćete se zaštiti i od ne poželjnih pogleda, ali i od toplote. Na taj način imaćete i manje troškove električne energije, jer leti ne dozvoljavaju sunčevim zracima da uđu u prostoriju, a zimi toplota zbog folije ne izlazi iz prostorije.

Staklo koje je obezbeđeno antivandal folijomse teže lomi, a ako se nekim slučajem slomi, folija zadržava razbijeno staklo na mestu, odnosno u jednom komadu i pomaže da ne dođe do povrede u slučaju razbijanja. To bi značilo da ako provalnik pokuša da slomi staklo, staklo će da pukne, ali će zbog folije ostati u celosti i onemogućiti provalnika da upadne u vaš poslovni prostor i odnese bilo šta iz njega.

Ugradnja ovakve zaštite je dobra investicija, jer šteta od provale može da bude neuporedivo veća od cene ugradnje antivandal folije. Najčešće gde se folije montiraju su objekti u kojima postoji vredna roba, kao što su menjačnice, zlatare, banke, ugostiteljski objekti i slično.

Primenom antivaldal sigurnosnih folija možete znatno umanjiti ili potpuno eliminisati opasnost i štetu od razbijanja stakla. Baš zbog toga zaštite sebe, svoj dom ili poslovni prostor, na veoma lak i jednostavan način, a pre svega jeftiniji od drugih oblika zaštite.

Ostale usluge

Zatamnjivanje stakala

Zatamnjivanje stakala je najbolji način za postizanje UV zaštite u vozilu. Termoizolacione folije za stakla...
+

Stopsol folija

Stopsol folija za stakla su najbolje rešenje za UV i toplotnu zaštitu. Folije tokom leta odbijaju sunčeve...
+

Zašto izabrati nas

KVALITET
PROFESIONALNOST
GARANCIJA

KONTAKT

Budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva vaša pitanja u najkraćem roku ili nas pozovite.
  • +381 60 022 08 80
  • office@ioanniswraps.com
  • Hercegovačka 31, Zemun