O nama

01

Iskustvo

Dugogodišnje iskustvo u presvlačenju i brendiranju automobila, izrada grafika za lokale i folijama za stakla doveli su nas do pozicije lidera na tržištu.
02

Kvalitet

Pažljivim izborom proizvođača konstantno težimo unapređenju poslovanja i kvaliteta proizvoda i usluga u cilju potpunog zadovoljstva klijenata.
03

Brzina

Naš profesionalni tim dizajnera uz vašu pomoć u rekordnom roku će napraviti dizajn onakav kakav vi elite, a naš tima za montažu će taj dizajn instalirati.

Ioannis Wraps - O nama

Ioannis Wraps osnovan je pre 18 godina, sa dugogodišnjim stažom možemo se pohvaliti sa brojnim realizovanim projektima i našom bogatom listom referenca. Ioannis Wraps poseduje najnoviju opremu, tehnologiju nove generacije, sa modernim softverskim rešenjima koje implementiramo u svakodnevnom poslovanju. Pre svega, imamo dobar i stručan tim ljudi koji znaju da rade svoj posao. Naš tim dizajnera zajedno će sa vama doći do najboljeg rešenja za vaš brend. Usluge kojima se mi bavimo su brendiranje i presvlačenje automobila, zatamnjivanje stakala automobila, poslovnih i stambenih objekata, brendiranje lokala i enterijera i digitalna štampa (izrada flajera, vizit karti, promotivnih materijala itd.) Štampamo velike i male formate u digitalnoj i ofset štampi.

AUTO GRAFIKA

Naši timi za dizajnera za auto grafiku, proizvodnju i montažu rade zajedno kako bi osigurali da proces teče glatko, bez obzira da li se radi o jednom brendiranom automobilu ili voznom parku velike kompanije.

GRAFIKA

Brendiranje lokala i enterijera je jedan do neizostavnih tipova oglašavanja koji doprinosi povećanju prometa svakog poslovnog objekta. Brendiranje lokala se koristi kako bi se skrenula pažnja prolaznika.

FOLIJE ZA STAKLA

Zatamnjivanje stakala je najbolji način za postizanje UV zaštite u vozilu, stambenim ili poslovnim objektima i zaštitu od ne poželjnih pogleda u ponudi imamo stopsol, antivandal i peskirane folije.

Ioannis Wraps

Vaša vizija je naša strast i naša misija je da je pretvorimo u stvarnost ​

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate bilo kakve nedoumice ili pitanja, budite slobodni da stupite u kontakt sa nama, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

  Česta pitanja

  Pogledajte neka od najčešće postavljenih pitanja naših klijenta, ako vas još nešto zanima budite slobodni da nas kontaktirate, rado ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.
  Trajanje postupka presvačenja vozila zavisi od samog konkretnog vozila tako da je to teško precizno definisati ali okvirno je potrebno 2 dana za presvlačenje kompletnog vozila.
  Ioannis Wraps koristi najkvatitenije folije poznatih prendova kao što su M3, Oracal, Acery i Denision
  Nakon presvlačenja automobila poželjno je da se auto ne pere narednih 5 dana kako bi lepak mogao dobro da se osuši.
  Garancija na foliju je od 1 do 7 godina, a na presvlačenje automobila je od 1 do 2 godine u zavisnosti od folije koju odaberete za vaše vozilo.
  Zbog svoje structure i debljine materijala, folija omogućava da se lako skida sa apliciranih površina bez korišćenja određenih hemijskih sredstava. Posle demontaže folije, na karoseriji se mogu naći sitni tragovi lepka koji se mogu trajno ukloniti poliranjem vozila nakon čega se dobija prvobitno ili fabričko stanje površina.