O nama

ioanniswraps

Vaša nova
familija

OCENA
5/5

Otvorena komunikacija.

Kao što članovi porodice dele svoje radosti, brige i izazove, tako se i mi trudimo da budemo tu za vas – da slušamo, razumemo i pružimo rešenja koja najbolje odgovaraju vašim potrebama.

Briga i pažnja prema detaljima.

Svaki član porodice je poseban, a svaki klijent ima svoje jedinstvene zahteve i ambicije. Mi posvećujemo vreme da zaista razumemo šta vam je potrebno i pružamo usluge koje reflektuju tu posvećenost.

Dugoročna posvećenost.

Porodice rastu i razvijaju se zajedno kroz godine. Kada se odlučite za saradnju s nama, to nije samo poslovna odluka; to je početak partnerstva i zajedničkog putovanja.

Poverenje i integritet.

Porodica se gradi na poverenju, a mi te vrednosti prenosimo na naše poslovanje. Možete biti sigurni da ćemo postupati s najvišim nivoom integriteta, štiteći vaše interese kao da su naši vlastiti.


01

Podrška

02

Garancija

03

Kvalitet

HOĆEMO DA ČUJEMO i VAS !

UVEK SMO NA RASPOLAGANJU PODRŠKA I SAVETI

uvek sa vama | iaonnis

auto folije i grafičko brendiranje

O nama

Iaonnis Wraps je kompanija koja se bavi profesionalnim presvlačenjem vozila folijom. Sa bogatim iskustvom i licenciranim montažerima, ova firma garantuje vrhunsku uslugu i zadovoljstvo svakog klijenta. Radimo sa najkvalitetnijim folijama poznatih svetskih brendova kao što su LLumar, Oracal, Avery, Hexis, 3M, Grafityp i Arlon.

Jedinstveni smo po tome što pružamo uslugu kompletnog presvlačenja automobila, bez tragova stare boje na bilo kojem delu vozila. Svakom delu vašeg automobila pristupamo sa maksimalnom pažnjom, zbog čega su svi završeci savršeno odrađeni. Bitna stavka pri postavljanju folije je pravilna demontaža i montaža delova, a naš tim vodi računa o svakom delu posebno.

Pored presvlačenja karoserije i spoljnih delova vozila, nudimo i presvlačenje enterijera automobila, plastika i ostalih delova motora, čamaca i objekata. Sve folije koje koristimo su ispitane i kvalitetne, a zalepljene su na nekoliko desetina hiljada vozila samo u našim partnerskim servisima.

Za sve klijente koji se odluče za naše usluge nudimo garanciju na auto folije od 3 do 7 godina. Ne morate brinuti o tome kako će vam majstor ofarbati auto, da li će biti podliva farbe i slično. Uz Iaonnis Wraps, možete biti sigurni da će vaš automobil izgledati savršeno.

Ako niste sigurni koju nijansu folije da izaberete, slobodno nas kontaktirajte ili dođite u naš servis. Naš tim će vam pomoći da izaberete najbolju boju i detalje koji će se savršeno uklapati u vaš automobil.

Neprikosnovena kvaliteta materijala i štampe.

U svetu gde se kvalitet često previdi zarad brzine, mi postavljamo prioritete drugačije. Kroz kombinaciju visokokvalitetnih materijala i precizne tehnologije štampe, garantujemo proizvode koji će ostaviti snažan utisak na vašu publiku.

Inovacije uparene sa iskustvom.

Iako smo uvek u koraku s najnovijim trendovima i tehnologijama, naše bogato iskustvo nam omogućava da svaki projekat pristupimo sa dubokim razumevanjem i stručnošću. Sa nama, inovativne ideje postaju opipljive stvarnosti.

Personalizovani pristup svakom klijentu.

Svaki brend je jedinstven, a mi to razumemo. Prilagođavamo naše usluge vašim specifičnim potrebama, osiguravajući da svaka štampana reklama savršeno odražava karakter i vrednosti vašeg brenda. Vaš uspeh je naša misija.
Zadovoljnih klijenata
97%
završenih projekata
99%
Novih klijenata
98%
Blank Form (#3)
0